Predavanje Aide Hadžialić, ministrice srednjoškolskog obrazovanja, obrazovanja odraslih i usavršavanja Kraljevine Švedske

Poštovani,

 u ime prof. dr. Muharema Avdispahića, dr. h.c., rektora Univerziteta u Sarajevu, pozivamo vas da prisustvujete predavanju gospođe Aide Hadžialić, ministrice srednjoškolskog obrazovanja, obrazovanja odraslih i usavršavanja Kraljevine Švedske, koja dolazi u zvaničnu posjetu BiH. U okviru te posjete bit će gost Univerziteta u Sarajevu 8. 3. 2016. godine kada će studentima i akademskoj zajednici održati predavanju o temi „Važnost obrazovanja u demokratskom društvu“ u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Sarajevu u terminu 11:00–12:00 sati.

 

Ministrica je izrazila želju da se posebno obrati studentima pa vas ovom prilikom molimo da obezbijedite njihov dolazak u što većem broju.

 

Molimo da potvrdite vaš dolazak i dostavite informaciju o broju studenata koji će predstavljati vašu instituciju najkasnije do ponedjeljka 7. 3. 2016. godine (do 14:00 sati) na e-mail ljiljana.sulentic@unsa.ba.

 

S poštovanjem!